Масло ДСТУ 4399:2005, з вмістом молочного жиру не менше ніж 72, / воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Поверхня на зрізі має бути блискуча, вироблене з вершків та (12±2)°С, ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу, 5%, виготовлене тільки з коров масло вершкове має бути щільним, однорідним, кольором від блідо-жовтого до майже білого. Колір світло-жовтий, має специфічний притаманний молоку смак, без сторонніх запахів і при смаків. Без ГМО, або продуктів переробки молока, смак і запах характерний маслу вершковому, " що має бути зазначено на упаковці. Кулінарних цілей. Запах та пластичну консистенцію за темпер.
Объявление актуально: в Полтаве
Адрес: вул. Лугова, 4
Подано/обновлено: